Go dag!

Idag har jag spenderat dagen men bästa tjejkompisarna! Vi planerade en del, åt på pizzeria och bara chillade.
Det var sjukt kul!

Kan ju berätta lite om idag.
Mitt alarm ringde 06:00. Jag åkte sedan iväg till Nora kl 07.20 och mötte henne vid ICA typ 07.50. Då gick vi en promenad med hennes hundar hem till henne och bara päste :) Sedan gick vi en till promenad vid 11 och en till vid 14. Linnea kom ungefär klockan 11 också så då var alla vi tre hemma hos Nora.

Vi skulle även möta upp Ida och Elin som skulle komma dit klockan 15 så då gick vi och åt. :)

*oj vad rörigt det blev nu*

Vi slutade i alla fall dagen med att sitta på ICA och flumma sönder. Jajamen.

Bjuder på riktigt fina bilder på mina vänner :*
/S.


Smile😊


Joggning!

Haha, har varit ute och joggat. Och då tänker jag alltid att jag ska börja jogga när jag känner för det (brukar aldrig funka så istället så har jag ett ställe där jag SKA jogga)

Och jag kan verkligen inte lyssna på musik samtidigt som jag joggar. Det funkar inte. För det börjar med att jag joggar och slutar med att jag dansar mig fram och sjunger. Jajamensan.

Men det gick bra idag. Är nöjd. Så har använt Pedometer Pro appen, den är sjukt bra ska ni veta :) *tips*

Nu ska jag kolla vidare på The Big Bang Theory!
Puss
Sarah


Min fina❤


SHO!

Hallon!
Har typ varit sämst på att blogga men den här veckan har varit awesome. I måndags så fixade vi i ordning lite i mitt rum. Sen i tisdags var jag på Liseberg med Moah och det var fett awesome.
I onsdags så.. var jag med Ida, Linnea, Nora, fisken och Simon. Och i torsdags städade jag typ hela dagen. Och igår (eftersom klockan är efter 12 då jag skriver detta ;) ) så var det kalas! :)

Sen har jag planerat lite till veckan som kommer och nu i helgen så detta kan bli awesome slut på sommarlovet. Åh :( dör.. Typ bara några veckor kvar nu :'(

Så ja.. Ett snabbt och rörigt inlägg. Bilder kommer nu, wiiiieee!
/ Sarah.


RSS 2.0