Gröna jag älskar ananas!


F R E D A G ❤ ~ Sarah

Hej alla finfina!

Gött med fredag, det vill säga, sovmorgon, inga läxor, kort skoldag, 2 dagar ledigt och bara päsning som gäller! Usch vad jag längtar till nästa vecka på fredag också! Ska berätta då vart jag ska. ;)

Lade upp en status på Facebook för ett tag sedan "För varje som gillar gör jag 10 situps" skrev jag och nu har jag gjort 100 stycken.. kommer säkert fler O.o men har ju bestämt mig för att börja jogga osv så detta är en bra början! :)

Ha en bra fredagskväll!
~ Sarah ❤


Veckans Citat

Sexy lips, dirty hips, nice ass, high class, sexy smile. Swedish style! ❤


Gårdagen ~ Sarah

Hejhej!

Igår var jag i skolan, var en kort dag så slutade tidigt! Sedan åkte jag hem.. päste lite osv. Sen åkte jag till Ida och då drog vi till h-Holm. Världens pinsammaste dag i hela mitt liv! Bara så ni vet. Sedan var vi där med några andra men det var inte länge vi var där hos dom. Eftersom jag och Ida gick runt i halva h-Holm så...
Blir ett kort inlägg för min arm håller på att somna.. ._.

Pusshej!
~ Sarah ❤


Your lips look so lonely, would they like to meet mine?

Lite bilder från gårdagen.


Imorgon ~ Sarah

Hejsan!

Imorgon ser ju inte schemat roligt ut. Vi ska ha 2 lektioner. Först från 8.20 till 10.55 så ska vi ha SO. Sen från 10.55 till 11.50 så har vi raster och Lunch där. Sedan från 11.50 till 14.40 så har vi SVENSKA. Kul...... Kommer ruttna på lektionerna.

Kanske lättare för er att läsa detta..
8.20-10.55 - SO
10.55-11.50 - Lunch och Raster
11.50-14.40 - Svenska

Japp, så ser schemat ut varenda tisdag!
Nu måste jag gå :)
~ Sarah ❤


Utelåst.. ~ Sarah

JAPP, som rubriken lyder så är jag Utelåst, hade inte med min nyckel.. Klantigt gjort. Så nu sitter jag utanför mitt hus, fryser ihjäl för jag sitter i skuggan. Är dö hungrig eftersom det var den äckligaste maten i skolan idag. Och så måste jag verkligen på toa! Så min brorsa kommer om 20 minuter ungefär.. Och om han har glömt nyckeln så kommer jag typ dö.. för då får man sitta här till klockan 6. Och det är inte trevligt kan jag säga!

Varför jag inte kan sitta i solen är för att jag går på penicillin eller något så då kommer jag bli fläckig isåfall.
Så nu ska jag lyssna på musik och plugga spanska eftersom det inte finns något annat att göra.....

Ha det bäst
~ Sarah ❤


Doktorn!

Tjena mittbena, gick nyss ifrån våran fett tråkiga engelska lektion och drog till doktorn, för att mitt öra är helt kaos!

Så nu sitter jag här för mig själv och väntar på doktorn, hoppas jag inte måste operera!

Hörs sen tjao! ~ Jonna


Stark som en oxe!

Det gjorde extremt ont men vill man va fin får man lida pin , right? ;)


Tungpiercing, check!

~jonna~



Bebisbilder - Sarah

Hejsan!
Kollade igenom lite bilder när jag var liten förut, haha. Mycket smått och gott :3
Slänger in lite bilder också på några bilder! :)

~ Sarah ❤


Crocs

Bara jag som tycker dom är extremt fula?


Vad jag ska göra idag ~ Sarah

~ brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken ~

HEJ PÅ ER!
Idag är det Lördag och har precis vaknat. Somnade rätt tidigt igår eftersom jag var i skolan och sen på fritidsgården till klockan 11. Snart ska jag gå och duscha mitt hår, äta världens godaste flingor, göra mig i ordning och sen ska jag åka in till stan! Fast ska inte gå på stan då utan ska åka hem till Jenny! :) Öhm.. Nästa vecka blir det skola varje dag igen, OCH vi fick skåp igår, jag fick överskåp! Wihooo!
Nej nu måste jag gå och duscha mitt håååår!
Ha en bra lördag allihopa, jag bloggar senare :)
Kram Sarah ❤

slänger in en bild som jag tog igår. lite seriös men det får funka haha! :*


Hur tycker jag att en bra kille ska va?

Rubriken lyder!

Enligt mig är det ganska självklart att en kille ska ställa upp.
Utseendet har inte så stor betydelse, det är personligheten som räknas, hellre en någorlunda vacker med bästa personligheten än modellen med attityden.. Dessutom blir ju den jag älskar extra vacker i mina ögon, sen skiter jag i vad andra tycker och tänker.
Något jag INTE diggar däremot är folk som röker.. Helt onödigt!

Fast nu har ju jag den bästa som finns redan! Kysshej / Jonna ❤


Go' da!

Hej alla fina läsare! Tyvärr hann jag inte göra blogginlägget om 'hur jag tycker en bra kille ska vara', men jag får ta mig i kragen och göra det ikväll istället!

Idag har jag iallafall varit i skolan, sjukt go' dag om jag får säga det själv :)
Satt nyss och ritade, kommer lägga upp en bild på det så ni får se hur det blev.

Tack ohej leverpastej :* / Jonna Benrangel Thorin


Dagens Outfit ~ Sarah


Första skoldagen ~ Sarah

Idag gick man igenom första dagen i skolan för detta läsår! Var riktigt trevligt måste jag säga, kanske inte har det bästa schemat om jag ska vara ärlig men det funkar väl. Fick reda på mina mentorer, dom två nya i klassen, schemat, regler och lite information. Imorgon är det fredag, går kort dag och imorgon ska man få skåp! Taggaaaa. Jo, som sagt så är det fredag imorgon och det betyder H E L G ! ❤
Nej nu ska jag packa väskan till imorgon! Ska ha lite böcker till NO:n osv.
Ha det bra sweeties!
~ Sarah ❤

Bilden - Så här såg man ut första dagen i skolan :)


Mellan himmel och jord.

Ursäkta för sämsta uppdateringen!

Vad tycker ni jag ska blogga om?, och vad skulle göra bloggen bättre?
Kommentera gärna tips.

Imorgon tänkte jag iallafall dra till skolan , sen är det helg!
Vet inte riktigt vad jag ska göra denna helgen men får väl hitta på något med kompisar oså.

Senare idag tänkte jag göra ett blogginlägg om hur jag tycker en bra kille ska vara.
(bild från skolkortet 2005 typ)

Pusshej! ~ Jonna ❤



Sjuk.

Satans perkele.
#liggerochtyckerlitesyndommigsjälv


Dagens Outfit ~ Sarah

Dagens Outfit:

Linne ~ H&M
Tights ~ BikBok


Dom 3 apparna jag använder mest ~ Sarah

Hellooow darlings!

Har gjort ett test osv och kollat vilka 3 appar jag använder mest på mobilen.. hehe c: och räknade jag inte SMS, KAMERA eller någon
 
På tredje plaaaats.. den som jag använder nästnäst mest ääär:
 
INSTAGRAM - Har du inte den appen, så skaffa direkt! Gillar den starkt där man kan lägga upp bilder, tagga dom och gilla andras bilder. Över hela världen är det, och vill man inte att främlingar ska gilla så ska man inte tagga och så ska man göra profilen privat, men det väljer man själv! :D
 
 
 
På andra plaaaats.. den som jag använder näst mest:
Spotify - Bäst! Dock om man ska ha den som app så måste man ha Spotify Premium för 99:- Men jag själv tycker det är sjukt värt det. För man kan synka låtarna så om man inte har internet så kan man lyssna på den listan man synkat ner. Enkelt. Men dock så kostar det. Men grym är spotify, och tror det är rätt många som har det också. ;)
 
 
 
 
På FÖÖÖRSTA PLATS, den jag använder mest HAHHA:
 
 
Facebook - Kollar den ju varje gång det plingar till (något händer) eller när jag har tråkigt osv. Men brukar kolla den rätt ofta, varje dag i alla fall. Nästan alla känner väl till Facebook så behöver inte förklara så mycket. Men man kan bli vänner med folk från hela världen som har det och chatta med dom, lägga ut vad man gör på dagarna, lägga ut bilder osv. Finns mycket roliga grejer man kan göra! :)

Botten är nådd

Mår skit just nu, ögonen spränger snart känns det som, får se om jag orkar dra arslet till skolan imorgon!


Mina favoritaffärer ~ Sarah

Hejsan!
 
Tänkte visa mina favoritaffärer, hehe. Det är väl det jag ska skriva.. yea, men det kommer bilder. 
- FINNS SÅKLART SJUKT MÅNGA MER, HAHA. MEN TAR 5 STYCKEN DENNA GÅNGEN - :D
 
 
 

Veckans Citat

Veckans Citat: So i'm invisible now? Cool I've always wanted a superpower.


Usch fy. ~ Sarah

Mår ju SÄMST kan jag säga. Har bara druckit vatten och dricka osv och inte ätit mat på 36 timmar. Så tar jag en hamburgare nu för att var tvungen att få i mig nåt och nu har jag ont i magen, mår skit, kallsvettas och kan inte sova nu. Men tjoho. Vad roligt . Älskar ju verkligen livet just nu ELLER? Typ har ju ätstörningar nu eller nåt.. Usch fyfan ska aldrig aldrig aldrig vara med om det här igen. Får se om jag får i mig någon mat imorgon men som det verkar nu är det tufft.
Bäst av allt är att jag är frisk på ONSDAAAG! Så ska till lägret som jag sagt osv. Om jag Orkar, ska ju regna HELA dagen då så.. Aja fml. Ska. Försöka. Sova. Nu. Men kommer aldrig kunna det känns det som.
Ha det bra,
~ Sarah ❤


Lalala ~ Sarah

Både lycklig och olycklig tjej här. Kommer inte vara med på lägret, fml. Eller kanske bara på onsdagen men inte imorgon. Jag har ingen skolväska? haha, ingen aning om vad jag ska ha för någon. Och lycklig är för att min skinnjacka kommit idag! :D ❤

Har inte ätit mat typ på ett dygn typ men är inte hungrig så.. Hade 40.8 i feber igår så har ju en anledning till varför.. Ska kanske försöka få i mig en smörgås snart...
Men nej nu ska jag vila lite.
Ha det bäst
~ Sarah


Dagen på tusenfryd

Dagen på tusenfryd i förrgår var awesome!
Åkte massa karuseller och badade osv.

Fastnade även i uppförsbacken på en karusell, där satt vi i 30-40 min tills Alice kom på att man kunde slingra sig ut ur sätena.
Hon hade ju dock större utrymme så det var lättare för henne att komma ut, men jag som satt klämd mellan två stolpar gick det inte lika bra för..

Tillslut kom vi ut iallafall!


Sjuk ~ Sarah

Jaha.. blev sjuk idag. Vaknade av att jag hade sjukt ont i halsen och ont i huvudet. Så hoppas det inte är halsfluss eller något för då kan jag inte åka på lägret med klassen :( Sämst att bli sjuk NU liksom... mår sämre än sämst. Men nej nu ska jag vila lite, har typ sovit hela dagen.... Tur att man har halstabletter så det blir lite bättre med halsen.. ^^

~ Sarah


Dagens outfit.. ~ Sarah

Dagen outfit för mig..

Linne ~ Ullared
Jeanstights - H&M

~ Sarah


Lite tankar.. ~ Sarah

Hejsan!

Fick lite tankar nu här på morgonen.. Och det är om att tiden går som in i helvete fort. Jag minns förr, då jag tyckte det gick as segt men nu liksom. Känns ju som om man inte hinner ett dugg. När jag gick i sexan var det den härligaste och bästa klassen någonsin men det terminerna gick ju så jäkla fort. Sommarlovet har också gått fort, känns som om jag har varit så upptagen så har inte hunnit vara med min bästavän. Ska bli kul att träffa henne idag på marknaden!! Nej nu ska jag börja göra mig i ordning har bara 2 och en halvtimme på mig ;)

- as tråkigt men det får bli ingen bild i detta inlägg eftersom jag inte har några bilder än i mobilen, fan :( -

~ Sarah


Marknaden imorgon.. ~ Sarah

Då blir det att tagga marknaden imorgon, ska nog inte köpa mycket men ska i alla fall kanske kolla hur det går för min syrra och hennes boooyfriend eftersom dom ska stå och sälja där. Men om jag ska köpa något så kanske iPhone skal? :) Ska gå med Ajdaaaa, eller ja.. Ida då. ;)

Är superglad över iPhonen, har verkligen saknat den eftersom jag har varit nära på att kasta ut HTC'n typ 1 miljon gånger.. Snart ska jag gå och sova, ska upp halv 8 imorgon så..

Ha det bäst alla finaaaa!
~ Sarah


NY MOBIL ~ Sarah

NY MOBIL NUDÅÅ! ❤❤❤❤

Sämst att jag inte har några Bilder, kontakter eller något kvar fml! Men aja, mycket bättre än HTC'n, bara så ni vet så är det en iPhone.. inte svårt att lista ut ;)

Ha det bäst !
~ Sarah


Tusenfryd!

Imorgon taggar jag och Alice Tusenfryd!


Dagarna framöver... ~ Sarah

Mina dagar framöver.. 
 
Imorgon, Fredag: Köpa min nya mobil och skolstuff.. typ väska osv.
I övermorgon, Lördag: MaRkNaD och kanske MaRkNaDsDaNsEn.
Söndag: Typ slappa halva dagen och vara med en kompis.
Måndag: Ladda in för skolan nästa dag.. då vi ska typ "campa", inte riktigt men på ett ungefär.
Tisdag: Ranebo med klassen.
Onsdag: Åka hem från Ranebo och bara päsa när jag kommer hem!
Torsdag: Skoltime!
 
Exakt en vecka från och med idag. Så ser den kommande helgen och 4 dagar av veckan ut för mig! :)
 
Ha det bäst alla underbara.
~ Sarah

FUCK

Om bara 5 dagar börjar skolan, ursäkta att jag drar upp ämnet..
Men detta sommarlovet har varit kaos, det har inte varit mycket sol alls?!
Så nu får man dra tillbaka till skolan som en blekfis.

Det kommer bli fett mycket prov nu i 8an , men det är bara hålla huvudet högt! Om 3 månader ska jag börja plugga för moppe körkort också, wish me luck. ~ Jonna


Förlåt!

Hejsan alla fina! Förlåt tusen gånger om för den sämsta uppdateringen!
Har haft ganska fullt upp och har inte hunnit blogga.

Har tillbringat mina dagar med Simone , Alice , Jacob och älsklingen. Vi tältade även natten till idag, vilket var svinkallt men asmysigt!

Dessutom har killarna 'råkat' avaktivera min mobil så nu är kontakter, bilder, appar osv. borta..

Så det hade varit schysst om ni smsade för och efternamn till 0735255986 !

Ha en riktigt bra kväll ~ Jonna


Gårdagen ~ Sarah

Hej, skulle berätta gårdagen kort.

Jag vaknade halv 7 och gick upp, gjorde mig i ordning och sen gick jag till en kompis. Gick 7 km då och sen var jag med henne. Efter nån timme ville vi gå till Hällevadsholm så gick 6 km till.. (har enormt mycket träningsverk idag) När vi var där gick vi runt, solade, pratade och så kollade vi när några killar spelade fotboll osv. Sen blev vi hämtade sent på eftermiddagen och åkte hem osv. :)


Idag har jag spelat fotboll och solat. Ska snart ut och spela mer fotbooooll, så vi hörs!

~ Sarah


Veckans Citat

When you finally have something good, enjoy it. Don't go looking for something better.

Tidfördriv.. ~ Sarah

Hej alla fina!
 

Längesedan jag höll på att måla osv i PS så fick ett ryck att göra en jordgubbe idag, har gjort en hel familj men klippte ut bilden, skissen på den minsta och gjorde om den osv, inte jättenöjd men kan ju åtminstonde visa upp den på bloggen så ni kan se den.
Den kan bli suddig p.g.a dålig kvalité osv eftersom jag klippte ut den , men kan visa bild på hela familjen senare när jag är klar med pappan.. hehe. Men här är en jordgubbe gjord av mig :)
 
Ha det bäst
~ Sarah
 
Vad tycker ni? :)

Dip Dye ~ Sarah

DIP DYE POWER!
JAPP, snart ska jag testa dip DYE IGEN. Gjorde det förra veckan också och blev riktigt nöjd faktiskt! :)

Man kan göra på lite olika sätt..
Tex.
• karamellfärg
• riktig färg som inte kan gå ur på samma sätt.
• hair mascara

Dom 3 tipsen jag tycker, hair mascaran har jag hört varit dålig men man får väl testa själv och bedöma själv. :)

Ha det bäst!
~ Sarah


Mina Mobiler ~ Sarah

Hej alla fina!
 
Jag längtar grymt mycket till början på nästa vecka, eller slutet. För då ska jag köpa en ny mobil. :D Ska bli super kul. Har ju en HTC nu som jag inte gillar så.. Men tänkte även lägga upp bilder på dom mobilerna jag har haft också. :)
HÄR ÄR ALLA MOBILER JAG HAR HAFT:
 
 
Min första mobil som jag fick utav mamma och pappa i julklapp, en Sony Ericsson W595 Vit och den gillade jag starkt, hade den i cirka 1-2 år tror jag. Jag tyckte bra om den då, men nu när jag skulle ha den som reserv tryckte jag på skärmen för jag trodde det var en touch så det gick ju inte så bra..
 
Efter den vita mobilen fick jag den här av min Morfar. Det är en Sony Ericsson W995 Silver och det var som en jag hade innan fast mycket bättre. Den tyckte jag också riktigt mycket om men den hade jag bara i ett halvår ungefär. Sedan fick min syster den och nu funkar den knappt, den har legat ute i regnet och råkats tvätta några gånger så... inte jättebra kanske. Man ser nästan ingenting på skärmen också. 
 
Sedan efter den silvriga så köpte jag en mobil själv, en Xperia X10 Mini och den gillade jag inte alls. Den var jobbig, seg och dålig touch. Tyckte jag!! Men nu har min brorsa den (Konstigt att alla mina syskon fått MINA mobiler....) Ja. Den gillade jag inte mycket.. men den var helt okej, men inte min smak av mobil kanske. Den hade jag ett halvår.
 
Min senaste mobil som jag köpte själv. Har haft den i lite mer än ett år och det är den bästa mobilen. Älskar iPhone's! Den jag hade var en iPhone 4 Svart och ville egentligen ha en vit men den kom ut 3 dagar efter jag köpte den svarta.. men skitsam. Bästa mobilen. Har hållt bra, fungerat toppen och älskar ju Apple så iPhone kommer nog alltid vara i topp för mig. :D
 
htc+wildfire+in+red
Pappa's gamla jobbmobil jag har haft i typ 2 veckor, hatar den. Det är en HTC Wildfire Röd, den suger.. dålig touch, laggar och den suger totalt på att få fram mottagning. Men ska väl inte klaga för mycket.. men JAG gillar den inte! Längtar verkligen efter att köpa en ny snart!
 
 
 
 
KAN NI GISSA VAD FÖR MOBIL JAG SKA KÖPA......? ;)
 
HA DET BÄST SWEETIES
~  Sarah

Chaaaa.. Det senaste. ~ Sarah

Hej alla läsare!

Njutit av solen och värmen idag. Kan fortfarande inte förstå att det bara är en och en halv vecka kvar tills skolan. Längtar faktiskt inte jättemycket.. Kommer i alla fall börja 7:an och gå i A. Hihi! Har solat hela dagen idag och senare ska jag titta på Pretty Little Liars och efter det får jag se vad jag ska göra. Har ju varit hos mina kusiner i torsdags, igår och idag. Kom hem idag halv 8 på morgonen så var rätt trött. Sov i 1-2 timmar tror jag. Fast saknar mina små kusiner redan, så gulliga kan jag säga, träffade den äldsta i typ 2 minuter idag så tyckte synd om henne medans jag träffade den yngsta i cirka 20 minuter. Får väl åka dit någon dag snart igen. :)

Ha det bäst nu sweeties.
~ Sarah


Hiss och Diss

 
Mod
Människor kan vara modiga på olika sätt, man kan avbryta mobbing eller göra något man är rädd för. Oavsett vilken så är mod är riktigt bra egenskap.
 
Ketchup
Ketchup är gott på det mesta. Det är smaskens på både mackor, fiskpinnar och mycket mer. 
 
Fylla år
Tummen upp till att fylla år, äta gott och få massor med presenter. Att ha en alldeles egen dag är verkligen fint. Synd bara att det händer så sällan.
 
 
Vänbrist
Under vissa perioder i livet har man färre vänner än vanligt. Även om man försöker kanske man inte får fler kompisar just då..
 
Armbandskrasch
Vad gör man egentligen när ett armband med tusen pyttesmå pärlor plötsligt går sönder? Lägger man sig ner och börjar plocka eller ska man ge upp direkt?
 
Äckligt i duschen
Vissa figurer vill man inte ha sällskap av i duschen, så är det bara. Myggor, stora spindlar och förrvirrande flugor får gärna vänta utanför draperiet och vänta på sin tur.

Now and forever! ~ SARAH

Lite mål i livet jag ska/måste göra ❤ :
• navelpiercing/näspiercing ~ tycker båda grejerna är sjukt snyggt och något jag ska skaffa.
• resa till USA ~ funderar på att flytta till USA, men om jag inte ska det måste jag i alla fall resa dit flera gånger!
• åka till Stockholm ~ känns som om jag är den enda som inte har varit i stockholm, inte vad jag minns i alla fall..
• bli 100 ~ JAPP, ska bli 100 år, tresiffrigt satsar jag på!


har flera andra saker men det får jag ta någon annan gång.
ha det bäst sötnosar!
~ Sarah


Höftpiercing JA / NEJ?

Personligen tycker jag att det oftast är snyggt med piercingar , bara man inte har för många.
Men jag funderar grovt på att ta en dermal höftpiercing! Tycker det är grymt snyggt! Vad tycker ni? Ska jag ta en eller inte?


'i väntan på bussen'

Tänkte berätta lite kort om min vecka, för er som vill veta.

I torsdags förra veckan drog jag till My i Göteborg, asnice var det! Träffade kompisar osv.
Var där i 2 dagar sedan drog vi hem till Simone, där gjorde vi fett mycket galna saker som jag tyvärr inte kan ta upp på bloggen. Men iallafall det har vart askul!
I förrgår drog jag och Simone hem till mig, bussarna krånglade asmycket så tillslut, efter 3 timmars bussåkande fastnade vi i munkedal, klockan 23 på kvällen..

Simone åkte hem förut men både hon och My kommer hit på söndag igen!

Kysshej!/ Jonna ❤


Snack ~ Sarah

Inlägget handlar om mobbning, skitsnack, misshandel, problem osv.

Vissa förstår nog inte hur mycket man sårar folk här i världen. Man blir slagen, mobbas och tänk att gå med samma skit varje dag, veta att man ska få en till käftsmäll direkt man kommer till skolan. Att man vet att man får gå själv, sitta själv, umgås själv varenda dag. Det är en dag som bara börjar om på nytt. Det är så jäkla orättvist i världen tycker jag, folk som knarkar tex BARA för att dom mår skitdåligt. Folk kan liksom ta självmord (inte ofta vad jag vet att det händer med såklart händer det någon gång) men ändå. Dom som mobbad borde väl känna den stora skulden om dom har gjort så att en person mått så dåligt att den dog på egen vilja. Det är sjukt? Det är inte rätt att göra så. Idag är det mobbning, skitsnack och problem. Skitsnack, ja. Får man reda på att man har snackat skit om en så mår man ju skit dåligt. Jag gör det i alla fall när jag får reda på vad alla säger om mig. Fast nu när man blir äldre orkar jag knappt bry mig längre.. Dom som snackar problem om en ska ju helt enkelt inte vara med den personen eller bara erkänna att man har snackat skit om personen? Den som snackar det säger ju bara mer om den än om personen som blir utsatt för det. Såna
som blir misshandlade, det kan vara av föräldrar, pojk/flickvännen eller någon annan. Seriöst.. Ibland är det ju sjukt att läsa varje dag på AFTONBLADET att 2 dödats, 1 misshandlad, 7 skjutna... Asså det är kanske inte ofta nu för tiden men ÄNDÅ. Man borde tänka lite över det man gör. ALLA mår dåligt någon gång, ALLA har gråtit någon gång. Men vissa vet helt enkelt inte vad man går igenom. Tänk lite ni som läser detta, tänk hur ni själva mår eller har mått och att dom personerna kanske känner smärtan nu.

Tack för mig.
~ Sarah


Dog fan.. ~ Sarah

Hellow kära läsare!

Idag så har jag fikat hos mina grannar och haft skit skoj, kommer en hemlighet om en grej vi gjorde där men det kommer längre fram, längtar ihjäl mig i alla fall. Och sedan åkte jag tåg till Jenny, as kul! Så idag har vi ätit god mat och spela Marioparty 9, fett kul spel måste jag säga. Ska säga att jag var livrädd på tåget. Verkligen skiträdd, men det kan jag inte skriva ut på bloggen eftersom det är rätt hemligt..... Eller nja men ändå. Har checkat OS lite av dagen också. Imorgon blir det geocaching antagligen och om det blir fint väder ska jag sola hela dagen! Eller ah typ ;) L I V E T L E V E R E R A R ska Messa lite med Moa nu också och halva natten igår pratade vi om mat.. Vi var fett hungriga så vi kunde inte sova så då börja vi prata mat i 1-2 timmar och sen var man ju bara hungrigare....

Aja ha det bäst sweeties :*
~ Sarah


Angående inlägget NI BESTÄMMER.

Hejsan!
 
Det där inlägget ni som bestämmer det är så här att sminkvideo kommer säkert, men vet inte riktigt när det blir isåfall. :) Får se när man har tiden till att filma det. Samt med tävlingar. Det kommer kanske också så småningom.
 
Något MER NI vill läsa om? :) 
Eran chans att säga vad ni vill läsa om :D
 
Kram!

2 Veckor Kvar ~ Sarah

PANIKEN SOM UPPSTÅR NÄR DET BARA ÄR TVÅ VECKOR KVAR TILL SKOLAN!!
 

Jaa... skolan om 2 veckor då.. Vi börjar på tisdagen. Har tänkt lite på vad jag ska göra under dom två veckorna så här kommer lite info about that. Imorgon ska jag städa mitt rum, det behövs kan man säga. Och så ska jag ut och jogga lite. På Torsdag drar jag till Uddevalla och stannar där tills på Lördag sedan drar jag hemåt. Den dagen ska jag mest slappa resten.. kanske också vränga tillbaka dygnet, hehe. På söndagen ska jag vara med kompis. Sedan kommer det den sista veckan, hoppas det kommer sol så ska jag sola varenda dag.. och så ska jag vara med kompisar några dagar.. Får se vad det blir. :)
 
Idaaaag har jag dock joggat lite.. sedan så geocachade jag med thaaaa family och sedan drog vi mot Tanum och handlade lite och efter det så åkte vi hem.. smakade på en as god frukt men fick skit ont i magen på grund av den. Ska aldrig äta den mer.. sedan åt vi tacos mums! Sedan har jag kollat på några avsnitt av Pretty Little Liars.. like always hehe och så har jag gjort annat lite smått o gott. :D
 
Nuuu.. ska jag fortsätta babbla med Moa igen och vara lite social med henne, det får man alltid vara hehe.. 
 
Ha det bäst sweeties!
~ Sarah
 

Tjenare! Ligger i Simones säng och kollar på när hon och My spelar nått tv spel ^^ Har dessutom vänt dygnen tottalt, så jag har somnat 05:00 och vaknat 14:30 ungefär i 5 dagar i sträck nu. INTE BRA!.. Om några dagar ska jag lägga upp vad vi har gjort under dagarna oxåå så ni får hålla utkik! Imorgon kväll drar vi upp mot Tanum ;) Och nu kom självmordskänslan att skolan börjar om 13 dagar! (bild från i förrgår då vi hittade några igelkottar i centrum ^^) Ha de nice fågelbajs / Jonna ❤


Chacha Blåååååggen ~ Sarah

Hey bloggen! Pratar nu ned Moa, min fina väään, gubbe och bögbror!❤ Vi snackar om allt möjligt, gör om Bilder på varandra, läser upp The Typical Grejer... Lägger upp 3 bilder på henne och 2 på mig hihi, ni kan följa henne på instagram MOANATALIIE :) Har inte gjort så mycket det senaste därför har jag bloggat dåligt... Eller jo, varit ute och joggat mycket och letat efter kläder och dip dye. Ska fixa dip dye till nästa vecka så då kommer det en bild på det! Puss o Kram Sarah:)


Pics


NI BESTÄMMER!

Okej, dags för att ni får bestämma lite. VAD VILL NI läsa om? Hiss/Diss... Dagens.. Allmänt(vad vi gör på dagarna), outfits, tips, mer bilder... NI BESTÄMMER. Kommentera detta inlägg och säg vad DU vill läsa om. :) Imorgon vill vi se mycket tips från er! :) Godnatt!


Bilder

Lite bilder.. några av dom är det jag tänker på ikväll, andra hittade jag som jag bara ville lägga upp. :) / Sarah


3 Serier ~ Sarah

Heej!
 
Tänkte tipsa lite om tre serier som jag har sett som är så sjukt bra, tycker jag i alla fall. Två av dom är fängslande, man vill bara fortsätta kolla på dom hela tiden och den ena är också fängslande men inte på samma sätt. Om ni inte har sett en enda om dom här serierna och vill kolla på något så kolla på en av dom här! Dom jag tycker är bäst själv är ju Andra Avenyn (AA) och Pretty Little Liars (PLL). 
 
Andra Avenyn

Andra Avenyn handlar om några familjer som bor i utkanten av storstaden, vid Andra Avenyn i Göteborg
. Serien handlar mest om problem som är vanliga i diverse ungdomsserier, som utpressning, andra former av kriminalitet, graviditet, olovliga förhållanden, och otrohet. En drama serie från 2007 men den är sjukt bra. Finns 3 säsonger och det är dom enda för dom har slutat med den serien, för alltid tyvärr. Det finns även en serie som dom gjorde under tiden som Andra Avenyn, en "mini" serie, som heter Riverside.
 
 
Friends (Vänner)

Den handlar om 6 stycken som bor i New York. Som är väldigt bra vänner, en amerikansk tv-serie som går på TV:en men man kan även köpa en box med alla 10 säsonger som dom har gjort. Den började sändas 1994 och slutade sändas 2006. Sedan går alla avsnitt som repris hela tiden på teven. En sjukt bra serie, den är mest rolig men ändå fängslande, (som jag skrev i början).
 
 
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller.  Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomer, Spencer Hastings, Hanna Marin och Emily Fields, vars gäng som faller isär efter försvinnandet av deras ledare, Alison DiLaurentis. Ett år senare börjar de motta sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. Först tror de att det är Alison själv, men efter att hon hittats död inser tjejerna att någon annan vet alla deras hemligheter, — inklusive långt dolda som de trodde endast Alison visste om. Tror det är nästa den bästa serien jag har sett. Sjukt bra. 

 
/ Sarah!

Tjäna fuckers! Nu ligger jag i en diskho bakom My och lyssnar på musik, Ehm ja.. Va har vi gjort idag?; vaknade extremt tidigt och satte mig på tåget mot Göteborg, men gick av i stenungsund istället för där var tydligen My, när vi var klara där tog vi ett annat tåg till göteborg. Åkte hem, gjorde oss iordning och drog in till stan.. Åt suchi , drack på espresso house och avslutade med ett hastigt beslut om att se madagaskar 3 i 3D! Nu ligger vi i diskhon och flummar. Imorgon bär det av till Tjörn! Kisses / Jonna ❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570306/images/2012/pic_501b116ae087c37b7600024b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570306/images/2012/pic_501b1170ddf2b3079e00024f.jpg" class="image">


Göteborg nästa!

Godmorgon, vaknade för 20 minuter sedan då klockan ringde, jag orkar Värkligen inte gå upp! Somsagt jag somnade sittandes igår, med tv:n på högsta volym och en dator i knät.. Nu har jag inte tid att blogga mer för då missar jag tåget! ~ Jonna


Värt att sova - Ja/nej ?

Ligger i min säng och funderar på om det är värt att gå och lägga sig när man ska upp om 6 timmar? Är Inte ett dugg trött och det sista jag vill göra nu är att sova.. Får väl förmodligen sova på tåget mot Göteborg i värsta fall. Anyway jag ska spendera min helg i Göteborg med bästavän, vad vi ska göra också får ni reda på sen ;) Kysshej med min svullna läpp :*


mitt hjärta slår bara för dig , i love you.

 
oredigerade bilder med oplattat hår.
 
titta och njut ,  puss / Jonna <3

I'm still here bitches and I know everything!

PRETTY LITTLE LIARS,
 

Är seriöst helt kär i serien, pratar med den om Mikkis (Mikaela) också hela tiden hihi :D Vi båda är på samma avsnitt och pratar bara om den. Det är någon nästan den bästa serien jag har sett, efter Andra Avenyn såklart. ;)
Har sett fler avsnitt och mer ska det bli. Ska bara leta reda på ett ställe man kan se säsong 3. :) Tipsa gärn om ni vet! 
 
I'm still here bitches and I know everything!
- Om din vän säger något taskigt om dig till någon annan är dom egentligen ingen vän, utan bara en avundsjuk person som försöker förstöra ditt liv.
 
Ha det bäst.
~ ѕαяαн ' ღ

RSS 2.0