3 Serier ~ Sarah

Heej!
 
Tänkte tipsa lite om tre serier som jag har sett som är så sjukt bra, tycker jag i alla fall. Två av dom är fängslande, man vill bara fortsätta kolla på dom hela tiden och den ena är också fängslande men inte på samma sätt. Om ni inte har sett en enda om dom här serierna och vill kolla på något så kolla på en av dom här! Dom jag tycker är bäst själv är ju Andra Avenyn (AA) och Pretty Little Liars (PLL). 
 
Andra Avenyn

Andra Avenyn handlar om några familjer som bor i utkanten av storstaden, vid Andra Avenyn i Göteborg
. Serien handlar mest om problem som är vanliga i diverse ungdomsserier, som utpressning, andra former av kriminalitet, graviditet, olovliga förhållanden, och otrohet. En drama serie från 2007 men den är sjukt bra. Finns 3 säsonger och det är dom enda för dom har slutat med den serien, för alltid tyvärr. Det finns även en serie som dom gjorde under tiden som Andra Avenyn, en "mini" serie, som heter Riverside.
 
 
Friends (Vänner)

Den handlar om 6 stycken som bor i New York. Som är väldigt bra vänner, en amerikansk tv-serie som går på TV:en men man kan även köpa en box med alla 10 säsonger som dom har gjort. Den började sändas 1994 och slutade sändas 2006. Sedan går alla avsnitt som repris hela tiden på teven. En sjukt bra serie, den är mest rolig men ändå fängslande, (som jag skrev i början).
 
 
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller.  Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomer, Spencer Hastings, Hanna Marin och Emily Fields, vars gäng som faller isär efter försvinnandet av deras ledare, Alison DiLaurentis. Ett år senare börjar de motta sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. Först tror de att det är Alison själv, men efter att hon hittats död inser tjejerna att någon annan vet alla deras hemligheter, — inklusive långt dolda som de trodde endast Alison visste om. Tror det är nästa den bästa serien jag har sett. Sjukt bra. 

 
/ Sarah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0